Malene Strandkvist og Kirsen Washuus sidder sammen på foto

Om os

 

CFD Rådgivnings konsulenter Malene Strandkvist og Kirsten Washuus er faste bloggere på cfdblogger.dk

Starten

I forbindelse med et opsporingprojekt om Usher  2, som CFD Rådgivning afsluttede i juni 2015, blev vi opmærksomme på hvilken power, der er ligger i de sociale medier. Det førte os s frem til,  at vi syntes,  at der manglede en blog fra vores side.

Else Marie Jensen og Kirsten Washuus startede bloggen i maj 2015. Else Marie er siden gået på pension, men fortsætter i projekt “Kom igen!” indtil 1.april 2018. Hun har været fast blogger her indtil  november 2016. Malene Strandkvist har gæstet bloggen med flere indlæg  inden hun overtog Else Maries arbejde.

 Hvad laver vi?

Vores opgave som døvblindekonsulenter er rådgivning og vejledning til personer med dobbelt sansetab. Siden oktober 2015 har Else Marie og Kirsten  endvidere stået i spidsen for et 2 1/2-årigt projekt “Kom igen!”. Det er et rehabiliteringsprojekt for mennesker med kombineret syns- og høretab i alderen 25-65 år.

Malene og Kirsten  vil skrive om hverdagen som konsulenter og i projektet. Med input fra vores kollegers side, håber vi at det fortsat bliver en spændende blog at følge for mange. Kommentèr gerne!

CFD_logosubbrand_Raadgivning_RGB

Se video om CFD Rådgivnings tilbud til mennesker med RP og høretab.

Vi behandler persondata indenfor rammerne af CFD’s persondatapolitik. Læs CFD’s persondatapolitik her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *