Marathonløber med Usher

Peter står med startnummer i New York
Peter Herstrøm med startnummer

Jeg besøgte forleden Peter Herstrøm fra Sønderborg. Han var netop kommet hjem fra New York, hvor han har gennemført sit tredje marathonløb!

Jeg lavede et lille interview, hvor Peter fortæller om sit nye løbeliv

Obs! Vi tekster nu i YouTube, så du skal selv slå teksten til – tak:-)

“Jeg er kravlet op af hullet og løber nu rundt om det”

siger Peter om sit nye liv med løb. Han fortæller, at det var været en optimal oplevelse for ham at løbe med Oticon Opn høreapparater, som han har fået for nylig. Han kan høre den mundtlige information, som løbeguiden Jeppe giver ham og har  ikke tænkt andet teknisk udstyr eller haptiske signaler ind i sin løbepraksis.

Peter og jeppe med t-shirts på:blind og løbeguide                                                                                                Peter og Jeppe med T-shirts med påtrykt blind og guide

Peter og Jeppe i New York med medaljer                                                                                              Så er medaljen for gennemført løb om halsen i New York

Det var dejligt  at besøge Peter på en grå novemberdag og blive mindet om, at bevægelse giver krop og sjæl energi og glæde, og for nogle af os kan mindre ambitiøse mål vel også gøre godt.

Stort tillykke til Peter for årets resultater. Du kan følge løbelivet  på Peters åbne Facebookprofil

PS. nogle af billederne er på hovedet på PC, men ikke på  iPad og telefoner- vi arbejder på en teknisk løsning

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *