Billede af Trine (til højre) og Niels-Henrik (til venstre)

Om os

CFD blogger drives af CFD Rådgivning. Mere specifikt af døvblinde konsulenterne, som er CFD’s rådgivningstilbud rettet mod voksne med erhvervet døvblindhed. 

Vi er et lille team (Trine og Niels-Henrik) fra CFD Rådgivning, der står for den daglige drift af CFDblogger. En fast gæsteblogger er vores kollega, Eva, som er udviklingskonsulent i CFD Rådgivning. Hun skriver med særlig opmærksomhed på nye rapporter og politiske tiltag på handicapområdet. Derudover vil der løbende komme andre gæsteindlæg fra kollegaer og andre.

Mere information om CFD kan findes her: www.cfd.dk

Information om vores rådgivningstilbud til voksne med erhvervet døvblindhed kan findes her: https://www.cfd.dk/raadgivning/doevblindekonsulenter/specialraadgivning

CFDblogger blev lanceret maj 2015, hvor CFD Rådgivnings konsulenter Kirsten Washuus og Else Marie Jensen, stod som initiativtagere. Else Marie stoppede i 2016. I efteråret 2019 blev faglig koordinator Trine Skov Uldall og udviklingskonsulent Niels-Henrik M. Hansen tilknyttet bloggen. I januar 2021 stoppede Kirsten med at være fast tilknyttet bloggen.

Hvis du er nysgerrig efter at læse mere om historien og baggrunden kan du på denne side læse mere: Et historisk tilbageblik

Målet med bloggen er, at skrive om ting, der interesserer os, og som optager os i hverdagen. Det kan være store som små ting. Personlige som faglige perspektiver eller blandinger af disse.

Niels -Henrik er med til at udvikle vores tilbud her på CFD Rådgivning og lever selv med Usher  2 som livsvilkår. Trine arbejder med koordinering og udvikling af faglige tiltag på døvblindeområdet i CFD – Rådgivning og er desuden kursusleder på rehabiliteringskurset “Kom igen!”. De to  kan bidrage med nyeste viden og refleksioner fra det faglige arbejde i projekter og på konferencer.

CFD_logosubbrand_Raadgivning_RGB

Vi behandler persondata indenfor rammerne af CFD’s persondatapolitik. Læs CFD’s persondatapolitik her.