Om

CFD Rådgivnings konsulent Kirsten Washuus er fast blogger på cfdblogger.dk. Fra tid til anden blogger hendes kolleger også.

Hun fortæller om motivet for at starte bloggen:

Starten

I forbindelse med et opsporingprojekt om Usher  2, som CFD Rådgivning afsluttede i juni 2015, blev jeg sammen med min kollega, Else Marie Jensen, opmærksom på hvilken power, der ligger i de sociale medier. Det førte os frem til,  at vi syntes,  at der manglede en blog fra vores side.

Derfor startede vi bloggen i maj 2015.

Else Marie er siden gået på pension, men fortsatte i projekt “Kom igen!” indtil 1.april 2018. Hun har været fast blogger her indtil  november 2016. en anden kollega, Malene Strandkvist, har gæstet bloggen med flere indlæg. Men ansvarlig for bloggen det er altså jeg.

 Hvad laver vi?

Vores opgave som døvblindekonsulenter er rådgivning og vejledning til personer med dobbelt sansetab. Siden oktober 2015 har jeg sammen med Else Marie  endvidere stået i spidsen for et 2 1/2-årigt projekt “Kom igen!”. Det er et rehabiliteringsprojekt for mennesker med kombineret syns- og høretab i alderen 25-65 år. Det projekt er nu afsluttet med stor succes.

Men der er stadig meget at skrive om og jeg vil blandt andet skrive om hverdagen som konsulent, og hvordan jeg oplever, at resultaterne fra projektet lever videre derudeomkring.

Jeg håber, at det fortsat bliver en spændende blog at følge for mange. Kommentèr gerne!

CFD_logosubbrand_Raadgivning_RGB

Se video om CFD Rådgivnings tilbud til mennesker med RP og høretab.

Vi behandler persondata indenfor rammerne af CFD’s persondatapolitik. Læs CFD’s persondatapolitik her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *