At være noget for andre

Ann Copsen fra England er en kvinde med Usher 2, som har arbejdet indtil for to år siden, hvor hun gik på pension, nu er hun frivillig i organisationen Sense i England. Hun er projektleder på et projekt omkring det at være mentor for andre med Usher 2.

Hanne og jeg har lavet et lille interview med hende, hvor hun fortæller lidt om, hvad der holder hende i gang, og hvor hun finder sit overskud til at være noget for andre. En af hendes pointer er, at det, der giver hende glæde i livet, er det samme som for alle andre, hun er jo ikke anderledes, selvom hun er ramt af Usher 2. Hun opfordrer også andre til at se på muligheder og ikke begrænsninger.

Hun fortæller også, at det, der giver hende overskud, er, at hun også finder glæde i sit eget selvskab. Det var en fornøjelse at møde Ann, der på trods af sine udfordringer delte ud af sin glæde ved livet.

Det får os til at tænke på at vi altid skal være opmærksomme på hele personen og ikke kun have fokus på funktionsnedsættelsen. En lille reminder til os alle.

Hvis du skulle have lyst til at se det engelske interview, kan du se det her.

Hanne og Else Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *