Flere indtryk fra London

En af de ting der blev snakket meget om var høre/førehunde. En af de engelske kvinder som var svært hørehæmmet og havde Retinitis pigmentosa, havde stor hjælp af sin hund, fortalte hun. Hvis det ringede på døren, så kom hunden og hentede hende og gik ud til døren, hvis det var brandalarmen der gik, lagde den sig fladt på gulvet. Det koster 40.000 pund at uddanne en sådan hund og det tager ca. 22 mdr. Har man fået bevilliget en hund er mad og dyrlægeregninger gratis. Det er det ikke i Danmark, en førerhund herhjemme koster ca. 98.500 kr at uddanne og så er der løbende udgifter på ca. 12.000 om året. Man skal selv betale mad og dyrlægeregninger i Danmark.

Herunder billeder fra mødet med den engelske gruppe, nogle af deltagerne havde rejst med tog i to en halv time for at mødes med os.

 

image image

Nedenfor finder du flere interwiuv med deltagerne i studieturen. Du får deres umiddelbare af indtryk mødet med den engelske netværksgruppe og storbyen London

Interview med Karina

Interview med Lis

Interview med Lone

Else Marie

One thought on “Flere indtryk fra London

  1. Tak for indtryk fra mødet med den engelske netværksgruppe og mødet med hektiske London. Så overskudsagtigt ,at alle i gruppen orkede at stille op til interview selv kort før afrejse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *