Folkemøde og sommerferie

Der var flag på bybussen i dag???

Det er jo ikke  Valdemarsdag, hvor det fejres at Dannebrog faldt ned fra himlen til os… folket… for 800 år siden… det er først i morgen.

Dannebrog i busk

Nå ja, der er Dyrskue i Odense og yeeees ikke så mange biler på gaden( undtagen lige ved dyreskuepladsen!). Sommeren begynder at indfinde sig.

Folkemøde

Nogle folk  er på Folkemøde på Bornholm med  FNs 17 Verdensmål som ramme for diskussion om vores fremtidige Danmark. Så venter vi lidt på regeringsdannelsen.

CFD er også med på Folkemødet som medlem i Selveje Danmarks telt, hvor der bl.a diskuteres udvikling af velfærd skabt  de selvejende organisationer. For 150 år siden skabte frivillige en arbejdsanstalt  for “døvstumme” piger- Det blev starten på CFD,  hvor vi i år fejrer 150 år  og hvor logoet nedenfor er på vores brevpapir. Efter mange års med driftoverenskomst med kommunen, blev CFD sidste år  igen en selvstændig organisation.

jubilæumslogo

God sommer

Jeg vil ønske bloggens læsere god sommer.

For nogen: tilmelding til Inspirationsdag for folk med syns- og høretab på arbejdsmarkedet inden d. 1. juli.

Se  igen http://www.cfdblogger.dk/arbejdsglaede/

Jeg vender tilbage til august på bloggen, men træffes på mail en del af sommeren, hvis du har en god ide eller kommentar til  vores arbejde omkring opsporing , information og rådgivning til mennesker med RP og høretab og ” samfundet”.

Kirsten   komigen@cfd.dk

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *