Hjemme igen

image

Gruppen foran hotellet

De fire kvinder med Usher 2, som mødes i en netværksgruppe og som tog på studietur til London, er hjemme igen efter et par spændende dage i London. Vi ankom tirsdag, og onsdag havde vi tid til sightseeing, torsdag skulle vi mødes med en engelsk netværksgruppe.

Der er jo så meget at se på i London, og gruppen havde mange ønsker, så vi måtte priotere. Det blev til en tur i London Eye, (et pariserhjul) så vi kunne se London fra oven. Vi havde fået anbefalet, at det var godt for mennesker med kikkertsyn, idet man kan  se langt, og det foregår i et roligt tempo. En af deltagerne som ikke var så meget for højder, udfordrede sig selv og tog med.

Vi kom rundt i London med busser og undergrund samt på gåben. Der blevet gået omkring 50 km på de få dage vi var der. 😅

Der var en del udfordringer i trafikken. Det går hurtigt, og der er mange mennesker i forhold til det, vi kommer fra. Den første dag fik vi sved på panden, men efterhånden tilpassede vi os. Som en af deltagerne siger i et lille interview: bare man har den hvide stok med, så går det. De steder, vi besøgte, var der rabat på indgangsbilletten, for de der havde syns- og høretab.

Det viste sig, at det var et perfekt hotel, vi havde valgt. Morgenmaden stod i samme rækkefølge hver dag, noget jeg aldrig før har tænkt på, men som en af deltagerne sagde, “Det er meget let finde rundt, når det har samme plads.”

Else Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *