Pakke fra min leder!

Fad med kastanjer ved siden af guldæske med chokolade og kort med efterårstræ i gyldne farver

I mandags kom jeg træt hjem fra arbejde og så til min rædsel en pakke til mig. Hvad havde jeg glemt, at jeg har bestilt eller har jeg trykket på en forkert knap på en bestillingsside?

Nej , det var en dejlig hilsen fra vores ledelse, der anerkender og takker os for vores indsats i arbejdet i denne sære Coronatid, hvor næsten hver dag byder på en ny måde at løse opgaverne på-og med SPRIT- AFSTAND of VÆRNEMIDLER og masser af skærmsnak

Webinarer

Jeg er sikker på at de fleste af bloggens læsere har været til oplæg, konferencer og møder det sidste halve år via skærm. I går var pressemødet om mink og Corona på to gange skærm og jeg ved, at jeg ikke sikkert hørte alt ,hvad Statsministeren sagde, og jeg havde heldigvis en tegnsprogstolk ved siden af på skærmen, hvor jeg lige kunne få samlet trådene op. Men det trætter med den dårlige lyd. De webinarer fra Socialstyrelse m.m. jeg har fulgt føles ikke så vedkommende som et live seminar. Jer der læser bloggen og ligesom mig har høretab, genkender garanteret at man bliver mere drænet ved alt det skærmsnak!

Pausesnak

På de anden side har jeg sparet energi ved de mange hjemmearbejdsdage, hvor jeg bare kan høre det faglige, jeg skal høre og slipper for at følge med over rugbrødsmaden og på gangsnakken i det vigtige pausesnak som skaber et godt arbejdsmiljø rent socialt, men for Søren, hvor det tærer på energiregnskabet!

Jeg har talt med flere af vores borgere, der også har ” sparet” energi både syns-og høremæssigt på hjemmearbejdspladsen. Synsmæssigt også fordi de så har sluppet for den så udfordrende daglige transport.

Klage

Men jeg vil alligevel klage og beklage at min chokoladeæske nu torsdag eftermiddag er næsten tom

Et stykke chokolade tilbage i guldæsken

Er det godt at få fyldte chokolade af sin leder og få flere Coronakilo her inden julemåneden? Ja, det er det da for det er dejligt at blive anerkendt og SET selvom vi er hjemme eller på landevejen med SPRIT- AFSTAND -VÆRNEMIDLER.

Retfærdigvis skal det siges at vi for tiden er tilbage på vores kontor , når der ikke møder mere end ti personer ind, men i disse dage afholdes der kurser for kontaktpersoner på vores kontor og derfor sidder jeg hjemme med næsten tom chokoladeæske og let ondt i maven.

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *