Har du brune ben eller blege ben ligesom jeg?

Jeg har lige mødt en af dem, da jeg var på vej hen for at hente min yngste i børnehaven. En af dem med shorts og brune ben. Jeg gemmer mine blege ben under lange bukser. For jeg hører selv til dem, der har tilbragt hele sommeren her i Danmark. En sommer der vil gå over i historien som en dårlig sommer. Rejsebureauerne har lige nu kronede dage. For rigtig mange danskere vil gerne sydpå i efterårsferien og vinterhalvåret i det hele taget.

Vesterhavets skønhed

Jeg har med længsel set på og (i venlighed) “liket” det ene Facebook opslag efter det andet med billeder fra “de andres” solferier. Samtidig tilbragte jeg en uge ved Vesterhavet, der har nogle af de smukkeste strande i verden. Vejret mindede mere om en efterårsferie, men der var stadig skønt, og børnene løb da også frejdigt ud i bølgerne. Vi voksne havde lyst ind imellem mest lyst til at sidde med en kop kaffe/the bag rattet på bilen og kigge på dem.

Nærhed og nærvær

Bortset fra min længsel efter varme og mine blege ben, så har jeg haft en god sommerferie. Vi har mærket sandet fyge om benene på os. Vi er blevet drivvåde af pludselige regnbyger, og hele familien sad tæt under en parasol i Fårup Sommerland, da tordenvejret brød løs, så alle aktiviteterne lukkede. Jeg tror, at 2017 er er en sommer, som hele familien vil huske.

Det allerbedste har været, at vi ikke har skullet ud af døren om morgenen. Vi har kunnet gå rundt med nattøj på. Vejret indbød sjældent til andet. Vi har spillet brætspil, lagt puslespil og fået gjort status med hinanden. Tid til nærhed og nærvær. Sol eller ej så er det vigtigere end alt muligt andet. For det er det, som vi skal leve videre på, når hverdagen kører hurtigt.

Malene

1 thought on “Har du brune ben eller blege ben ligesom jeg?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *