På arbejde med Usher- produktionsmedarbejder i træindustrien

Så er ferie slut for de fleste, og vi genoptager vores serie “På arbejde med Usher”.

Nicklas K.K. Nielsen er 27 år og fik for 3 år siden sin diagnose Usher 2. Han har prøvet mange forskellige retninger arbejdsmæssigt og diagnosen satte i nogen tid en stopper for ønsket om et ordinært arbejde; men Nicklas gav ikke op.

Han har hele tiden ønsket noget fysisk arbejde og  ikke haft mod på en egentlig uddannelse.  Han har derfor været ekstra udfordret på at finde fodfæste på det ordinære arbejdsmarkedet med sin funktionsnedsættelse. Det er nu endelig lykkedes ved egen ihærdighed via et vikarbureau og tillykke med det!

Pauser

Som Nicklas fortæller kan pauser være anstrengende høremæssigt, og man kan risikere at blive sat udenfor det sociale fælleskab på arbejdspladsen. Som Nicklas siger, så vær åben om det, du ikke kan. Et fællesskab er at inddrage alle, og kollegaerne kan jo sagtens opdrages til f.eks. at prikke til en, bruge lidt naturlige tegn og mimik og lade være med at tale med mad i munden.

Kirsten

 

One thought on “På arbejde med Usher- produktionsmedarbejder i træindustrien

  1. Dejligt at følge Usher på arbejde, godt at vide at selv om man er udfordret kan der findes en plads på arbejdsmarkedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *