Hjælpemidler… HJÆLP

Har en person  både syns og høretab er der godt nok mange hjælpemidler, der kan være i spil. Der er opladere og ledninger og dimser og dutter, der skal holdes styr på. Ja hos nogle skal der nærmest en rygsæk til, når man forlader hjemmet. Der er (dame) tasken ikke en gang nok.

Niels Jørgen Wiberg gav et råd i den lille optagelse ” På arbejde med Usher” her på bloggen.

Han  er ofte  på restauranter , når han er til møder  på job,men har gennem tiden ofte glemt sin kuvertlampe. Han opdagede så at lyset i hans  mobiltelefon heldigvis er så godt for ham at bruge, at  han blot skulle bruge et ekstra glas på bordet til at stille mobilen op af. Og som han sagde:” Mænd går sjældent med taske.”

Et hjælpemiddel sparet: Mobilen kan være i jakkelommen.Men alle opladerne derhjemme. Det kan være svært at holde styr på

Kop og Kande

Jeg var ude hos en borger,  der havde været i  Kop og Kande og fået en tom papkasse, hvor der havde været vaser. Kontaktpersonen havde skrevet med tydelig tusch på siderne,   hvor de forskellige opladere har plads.Kuvertlampeoplader, Lupoplader osv….

papkasse med rum til opladere

Så et lille praktisk fif fra hverdagen, som andre måske kan inspireres af.Er der mon basis for at lave en lile biks med gode kasser til hjælpemidler?

Kirsten

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *