Mit navn det står med prikker….

AV-huset

Så nærmer påsken sig og vi er kommer godt fra start i AV-huset, hvor vi havde tre gode dage sammen. De seks deltagere blev hurtigt en gruppe  og der var  masser af meningsfuld samtale og gode grin, som f.eks. på fotoet, hvor  der samarbejdes om at fange sæbebobler!

Leg med sæbebobler

Gækkebrev

Jeg  vinkede farvel til holdet i tirsdags  og havde forinden fået lavet aftaler om  individuelle interviews  inden sommerferie. Next stop: Energihuset d. 18.-20. august.

Så tog  CFD Rådgivnings psykolog Marianne (som stod for  emnet “det indre arbejde” omkring syn og hørelse ) og jeg afsted til Nyborg, hvor vi skulle deltage i temadage for CFD Rådgivning. Her var fokus på arbejdsglæde, og også her legede, grinte  og talte vi om væsentlige ting.

Jeg kastede mig bl.a. ud i at klippe gækkebrev med simuleringsbriller på og oplevede, hvor usikker jeg blev på, hvem der talte til mig, når jeg ikke havde mit fulde syn til at kompensere for mit høretab. Og gækkebrevet… tja… man kan se, hvad det er!

Det er  altid godt for os i netværk omkring mennesker med døvblindhed at  huske, hvor udfordrende aktivitet og kommunikation er … 24/7!!!, når man har kombineret syns og høretab!

Kirsten sidder og klipper gækkebrevmed simuleringsbriller

God påske

Kirsten

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *