LANDSKONFERENCE OM DØVBLINDHED

SÆT KRYDS I KALENDEREN ALLEREDE NU!

Den 13. og 14. maj næste år afholdes den årlige landskonference om døvblindhed, som CFD er medarrangør af. Denne gang bliver temaet “Døvblindhed i relation til magt og etik”. Konferencen vil komme omkring mange af de forskellige perspektiver på dette, der er i spil, når døvblindheden bliver en del af livet og relationerne.

Målgruppen er primært fagfolk, der arbejder indenfor døvblindefeltet – med børn, unge og voksne – men personer, der selv lever med døvblindhed samt deres venner og pårørende, er selvfølgelig også velkomne.

Konferencen finder sted på Aalborg Kongres og Kulturcenter den 13. og 14. maj. Det bliver muligt at tilmelde sig enten en enkelt dag eller begge dage. Tilmeldingen åbner den 1. marts 2024.

Konferencen tager afsæt i praksis. Det er arrangørernes håb, at mange vil byde ind med en workshop om et emne relateret til døvblindhed – stort eller småt.

Workshoppen skal som sådan ikke handle om magt eller etik, men du må meget forholde dig reflekterende til begreberne og sætte dem i spil i forhold til indholdet af din workshop.

Forslag til workshops skal være sendt ind senest den 1. februar 2024.

Download workshopinvitation her: https://www.cfd.dk/…/pdf/Diverse/Workshopinvitation.pdf

Download workshopskabelon her: https://www.cfd.dk/…/Div…/Skabelon%20til%20workshop.docx