Nye tider på vores blog om RP og høretab

forberedelser
Else Marie på stien ved Musholm

I maj 2015 startede min kollega Else Marie og jeg denne blog, som en udløber af vores opsporingsprojekt om Usher 2. Vi blev ført nye veje i spredning af information. Det er så vigtigt, når rådgivningstilbud omkring et alvorligt kombineret syns- og høretab og en sjælden diagnose skal blive synligt for de mennesker, der står midt i det.

Udsagn fra interviews viste, at information til de professionelle aktører er nødvendig og vigtig, men ikke nok.

Else Marie lagde hårdt ud  på bloggen sammen med de kollegaer, der var på verdenskonference  i Rumænien. Det flød med indlæg om de workshops og foredrag, de blev optaget af på konferencen. Siden har vi i snit lagt  et indlæg om ugen på bloggen. Vi har undervejs fået hjælp fra Malene Strandkvist, som hyppig gæsteblogger, vi fik indlæg fra personer med et kombineret syns- og høretab og masser af ideer fra vores kollegaer.

Siden oktober sidste år har Else Marie og jeg så arbejdet i  rehabiliteringsprojektet “Kom igen!” i en del af vores arbejdstid. Else Marie takkede i foråret 2016 af som døvblindekonsulent og gik på pension.  Til alt held fortsatte hun som projektmedarbejder og er desuden  CFD Rådgivnings  repræsentant i planlægningsgruppen til  DBI konferencen i 2017 .

Men nye tider trænger sig på, og Else Marie bliver nu også pensioneret som fast blogger her på cfdblogger.dk . Øv, vi vil savne hendes indlæg her, men hun har lovet at gæste os i ny og næ det næste år, hvis hun fanger gode emner op til os.

Heldigvis vil Malene blive mere fast blogger her, så jeg står ikke alene. Vi vil fortsat kigge på  hverdagen som projektmedarbejder og døvblindekonsulent og formidle viden og refleksioner fra vores verden.Vi får hjælp fra vores gode kollegaer, kursusdeltagere, borgere og pårørende, der lever med og i en verden med et dobbelt sansetab. Vi glæder os også over de kommentarer, der kommer.

I skrivende  stund har 3014 brugere været forbi vores blog, og det motiverer os da til at prioritere bloggen i vores travle hverdag.

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *