Sport – med syns- og høretab?

Medierne flyder over med håndbold i denne måned, og det er jo dejligt, når man som jeg er vild med den sport. Det fik mig nu alligevel til at tænke på, hvad man gør, når man har et dobbelt sansetab og er ramt på både syn og hørelse.

Vi hører jo ofte, at det er vigtigt at holde sig igang, og det kan jo give nogle udfordringer når man har et syns- og høretab. Heldigvis er der mange, der ikke lader sig gå på af det. Jeg tog mig en snak med Søren Sickmann for at høre, hvad han gør, da jeg ved, at han er meget glad for at dyrke sport.

Du kan høre, hvad Søren siger på nedestående video.

En stor tak til Søren for at dele sin erfaring med os.

Else Marie

2 thoughts on “Sport – med syns- og høretab?

  1. Hej!
    Der er lyd på hos os, så det skulle virke. Måske er højtaler ikon ved youtube filmen slået fra på din pc? Held og lykke!
    Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *