“Ud af stilheden”

I øjeblikket sender TV 4 fire programmer  der hedder ” ud af stilheden”. Det handler om mennesker, der får indopereret et CI ( Choclear Implantat). Det er et avavceret høreapparat, som svært hørehæmmede og døve kan få gavn af.

Det er meget individuelt, hvor meget man får ud af en sådan operation. det fortæller Hanne Vetsergaard Ottesen om i nedestående interview. Hun fortæller også hvor svært det er, når implantatet går i stykker.

Hanne giver også et bud på hendes selvforståelse med og uden implantat.

Du kan høre Hannes interview ved at følge nedestående link

Interview med Hanne

Hvis du ikke har set tv udsendelsen kan du finde den på siden

http://www.dplay.dk/ud-af-stilheden/

Else Marie

2 thoughts on ““Ud af stilheden”

  1. Hannes historie dels om at få CI og det arbejde det kræves for at lære at høre og forstå “CI-lyd” og så julehistorien,hvor få ugers stilhed gjorde hjernen hurtig høresløv og evnen skulle trænes op, bekræfter at nok kommer man ud af stilheden,men det kræver energi,taktik og teknik ,der dur for at følge med i den hørende verden. Tak for det!

  2. Tak for din personlige og nuancerede beskrivelse Hanne – af livet med syns- og høretab og CI. Vi har jo i netværksgruppen for kvinder med syns- og høretab kunnet følge hele din proces, og hvad det har betydet for dig. Og vigtigt med betoningen af det individuelle, som du jo også har fremført på NGU (Den Nationale grunduddannelse i erhvervet døvblindhed) for fagfolk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *