Walk in my shoes -anden søndag i advent

Rygtet siger at der skulle komme sne anden søndag i advent- lidt hyggeligt….hvis vejen er ryddet til mandag morgen! Så er der måske tid til at se film.

Jeg lægger nu en ny række genfortællinger på i den vandrette bjælke” Walk in my Shoes”. Denne gang er det temaet “Livet  i en Usherfamilie”

Kurser i CFD rådgivning

Hvert år udsender vi et kursuskatalog med tilbud til forskellige faggrupper, men også pårørende. Jeg har smugkikket på næste års indhold og kan se at i Øst (Valby eller et passende sted på Sjælland)   kan familier henvende sig, så finder vi en form, et sted og et tidspunkt for en familiedag .Kursus kaldes “At være pårørende og netværk” .I Vest(dvs. i Fredericia, Odense , Århus eller andet aftalt sted) er der også mulighed for at tilmelde sig en bestemt dato: lørdag d. 21.april 2018.

Kursuskataloget kommer på vores hjemmeside i det nye år www.cfd.dk

grupeparbejde på pårørende dag                                                                                            Gruppesamtale på pårørende-dag

Syv kapitler

Der er syv kapitler i dette tema og der er fundet formidlere til alle. I skrivende  stund har jeg uploadet fem kapitler og to er på vej  til os. Går alt vel lander de inden jul.

Kirsten

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *