Walk in my Shoes- tredje søndag i advent

Jeg har lige lagt et kapitel mere på sidste uges tema  om livet i en Usher familie, men ellers mærkes juletravlheden også her på bloggen,hvor flere af mine gode formidlere har måtte  udsætte “deres” kapitel.

Det uafhængige liv

Det er overskriften på det næste tema i bogen- et tema der vel optager os alle- lever jeg et liv i overensstemmelse  med mine værdier og lever med og erkender det, jeg ikke  kan ændre på uden af den grund at  føle sig som “offer”.

I ugen der er gået har jeg set at en dansk bog er på vej om at leve et liv med Usher.

foto af bogomslag

“Livet uden kongesanser” er skrevet af Kirsten Malmbak, som er en kendt personlighed i både døve og døvblindemiljøet . Den kan købes på www.saxo.com  i det nye år. Den ser jeg frem til at læse.

På arbejde med Usher

Det har jeg oversat det næste tema i “Walk in my shoes ” fem kapitler, der beretter om at være på arbejdsmarkedet og karriereudvikle  og nyorientere sig både pga. og på trods af Usher.

Vores interview serie her på bloggen med mennesker på arbejdsmarkedet i Danmark fortsætter også i det nye år, hvor vi har lavet nye aftaler om interviews

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *