Det giver noget vand at blive klar på sig selv

Sådan sagde vores supervisor forleden meget klogt, samtidig med hun huskede os på ordet “PYT” .

Som konsulenter i CFD rådgivning får vi heldigvis supervision, så vi kan vende de ting , der undrer og /eller slider på os i vores hverdag. At møde mennesker i svære perioder i deres liv og arbejde under de vilkår vores sociallovgivning giver, kræver styrke og forståelse af vores egen måde at være faglige på og den personlighed vi har.

Vi skal  som konsulenter også undervise og supervisere vores kontaktpersoner. Noget af det vi har arbejdet med  sammen med kontaktpersonerne er

POSITIONSBLOMSTEN

positionsblomst

Vi har mange positioner i vores relationer til andre mennesker og det kan billedligt  vises med en blomst . Nogle af blomsterbladene vil og skal  vi måske slet ikke have. Det er vigtigt at blive bevidst om det .

Somme tider kan det dog give noget vand at blive klar på sig selv, som vores supervisor , psykolog Susanne Have så udtrykte det forleden. Det gav mig endnu  et puf til at tænke over  på ,hvilke blomsterblade jeg skal lade flyve i mit arbejde.

Jeg har et lille høretab, som jeg  gang på gang glemmer, udfordrer mig og mest  i fremmede omgivelser. Jeg bliver så træt, når der ikke er teleslynge, selvom jeg sådan set godt kan høre. Forleden  var jeg til en temadag , hvor jeg valgte  gå , da der skulle  til at være debat .

Det var godt at jeg gik, fordi jeg kunne ikke koncentrere mig mere, og det var godt i stedet at gå en tur, da jeg kom hjem. Men der skulle lige tudes lidt over at jeg ikke kunne mere, selvom debatten sikkert gik fint uden min mening om emnet. Den position behøver jeg egentlig  ikke for at passe mit arbejde som konsulent.

Jeg  er faktisk nu mere klar på , at det er OK at prioritere sin energi som hørehæmmet og ikke gå over sin grænser. Det er så let at rådgive andre om, men det giver altså noget vand at blive klar på sig selv.

Men så blev blomsten vandet:-)

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *