Minimesse/ved instrulog A/S og butik KIK

RP-gruppen har bedt os sætte dette på bloggen:

MiniMesse i Handicaporganisationernes Hus

Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup

Torsdag d. 2 juni kl. 11:00 – 16:00

Da der som bekendt, ikke vil blive afholdt IKT fagmesse på Hotel Nyborg Strand i 2016, har vi i samarbejde med Butik KIK besluttet, at vi holder vores egen minimesse. Der er ganske enkelt kommet for mange nyheder og spændende produkter mv. som vi mener ville være ærgerligt, at branchen ikke bliver opdateret og præsenteret for.

Derfor har vi besluttet, at der torsdag d. 2 juni 2016, vil være udstilling i Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup og her vil du finde repræsentanter fra såvel Instrulog som Butik KIK, og de vil stå klar til at besvare alle dine spørgsmål og vise dig det nyeste inden for synsområdet.

Vi kommer til at præsentere helt nye produkter, og samtidig vise det frem der er kommet inden for det seneste år. Bl.a. CCTV’er, elektroniske lupper, læsesystemer, softwareprogrammer, DAISY afspillere og meget mere.

I løbet af dagen vil der blive serveret drikkevarer, snacks, samt en let frokost. Af hensyn til forplejningen, vil vi sætte stor pris på en tilbagemelding / indikation. Tilmeldingen er ikke bindende, blot så vi har lidt at styre efter. Arrangementet er naturligvis gratis.

Tilmelding kan ske på info@instrulog.dk eller mail@butikkik.dk samt på tlf. 44 97 94 77 eller 36 46 19 60

Butik KIK & Instrulog A/S

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *