Ny svensk hjemmeside om døvblindhed

svensk hjemmesde om døvblindhed

Nationellt Kunskapscenter för Dövblindfrogår (Nkcdb), som er et svensk videnscenter om både medfødt og erhvervet døvblindhed, har revideret deres hjemmeside og gjort den supertilgængelig.

Jeg har taget et foto af  forsiden, som via Google er oversat fra svensk til rimeligt forståeligt dansk, og jeg har også ændret teksten fra sort på hvid til hvid på sort.

Det er rigtig mange oplysninger bl.a. om IKT og forskning og selvfølgelig også  henvisning til diverse bloggere.

Fotoet, jeg har vist fra hjemmesidens forside lige nu, er faktisk et indlæg om det norske rehabiliteringscenter for døvblinde på Eikholt. I forbindelse med fotoet er der omtale af den AV-klinik, som jeg tidligere har beskrevet formålet med her på bloggen, da jeg besøgte Eikholt til den officielle åbning af  det nye tiltag.

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *