Touch of closeness

logo

Touch of closeness – maintaining social connectedness er titlen på den næste europæiske konference om døvblindhed.  Konferencen bliver afholdt i Aalborg  den 5. – 8. september 2017.

I mandags var der møde i Scientific-gruppen, som er den gruppe, der planlægger indholdet i konferencen. CFD er med i planlægningen sammen med Center for Døvblindhed og repræsentanter fra Sverige, Norge, England og Holland.

Repræsentanterne er Jude Nicholas (Norge) formand, Henriette Hermann Olesen (Danmark), næstformand, Else Marie Jensen (Danmark), Liz Duncan (England), Trees Van Nunen (Holland), Linda Eriksson (Sverige), Nadja Högner ( Tyskland), Kari Schjøll Brede (Norge) og Stefan Wiik (Sverige).

På mødet blev der diskuteret forskellige oplægsholdere, som kunne være interessante i forhold til temaet for konferencen.

Det er målet, at konferencen skal dække hele døvblindeområdet. Historisk set har området været delt op i døvblindefødte- og døvblindeblevneområdet. Døvblindeblevneområdet har arrangeret konferencer for professionelle, der arbejder med mennesker med erhvervet døvblindhed gennem mange år. Den kommende konference vil fokusere på, hvad de to områder har til fælles, og planlægningen sker i tæt samarbejde med interessenter for begge områder.

Du kan få flere informationer på  konferencens hjemmeside, hvor alle oplysninger vil blive lagt ind samt tilmelding til konferencen m.m.

Else Marie Jensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *